Modern Beautiful Double Floor Home Design

Advertisements

One of the things to live is to live in a household embracing the outdoors. A couple living a couple who has 4 children recently from the UK to Australia is specially designed to celebrate the lifestyle of the loved ones of the sun. This timeless house is not only designed to function for children, it also sits comfortably in the surroundings. The client needs a house that a warm family won an award-winning architect Dulux DIAlogue on Tour award in some form and Cownie is known for designing durable and responsive buildings. A couple British and Australian background is also a seamless transition, strong between indoors and outdoors, this house is creating a complete shelter for the life of the ex-pat family here. There are six young families, but Cownie designed another house next door for children’s grandparents. Housing is a resort feeling like having created a design with an elegant roof line and a rugged material that gracefully ages. The young family who lives is opened with an L-shaped plan in the east and the north, whereby the privacy and light of the neighbor are opened. In this plan, we can respond flexibly with the passage of time according to age and family change. This plan is designed so that parents will keep an eye on the kitchen and strengthen relationships both inside and outside. The stone walls provide a modern family dining area and the copper lining extends from the upper terrace to the inner bulkhead and ceiling. These long-lived lives were a great achievement for the lives of the buildings.

Advertisements

Advertisements

In the large cabinet, the masonry rock wall and the walnut lumber floor are elastic and sophisticated finish. The front of the hard wooden cupboards provides a natural finish to the kitchen. It is constructed of about 1 inch thick hard material and has substances. The bench top of the central island is made of linen stone and the bench top of Maejima is made of quartzite of chocolate. In the kitchen a wooden box attached to a wall that is not practical and a dish shelf finish of fine travertine stone slab wood. It is designed to run from the outer area to the inner ceiling, forming old-fashioned patina with age. To the rest of the ceiling is added detail and warmth, and red cedar wooden battens are lining up to hide the reverberation.

Advertisements

Related Articles

Back to top button
Advertisements

Adblock Detected

Please disable adblocker for using this site.