A house on 6 cents

Advertisements

Taking advantage of the uneven floor of the plot, the residence is designed as a structure that grows upwards. 6.5 cents were contoured off for the construction of the house, on one side of the plot. It is at this small portion of land that the residence stands in four testimonies. The shape is designed in the container form to keep more area. The tile claddings are the spotlight of the exteriors. The powder blue texture paint used at the elevation adds the appropriate evaluation right here. Other than those minor design capabilities, the exteriors are simple and exude beauty.

for watch detailed video about A house on 6 cents, see below. for getting daily updates follow our facebook page and click see first option in following button. if you interested this. give this post to your friends and relatives.for more videos, subscribe now:Zains Hub

Advertisements

Advertisements

The car porch is in the basement of the 2200 sq.Feet residence. The sit down-out, dwelling and dining areas, kitchen, bedrooms and a lavatory are arranged inside the ground floor. Meanwhile, there may be a hall, domestic theatre, two more bedrooms and an open terrace in the first ground. The staircase room and the open terrace are just above it.

The building substances are meticulously bought to make the residence appearance extraordinarily attractive. Flamed granite is pasted at the boundary wall. Meanwhile, shabad stones are paved at the front yard. Kota stones and granites in leather end are used for flooring inside the interiors.

A guava tree that stood in the plot is retained close to the eating area. A door from the eating corridor opens to the patio right here. This has now been was a beautiful courtyard that fills the interiors with quality greenery.

The precise layout of the stairway guarantees that areas aren’t wasted or left unused. The hand railings are made using rectangular stainless steel rods. A a part of the open area has been transformed into a utility space by securing it with grille paintings.

The kitchen cupboards are finished in plywood – mica finish. Granite is paved at the counter pinnacle. Meanwhile, wall tiles are pasted at the backsplash. An adjoining paintings vicinity completes this space.

Custom made cots and wardrobes, designed as unmarried unit, are used within the bedrooms. All the bedrooms are bath connected. Panelling and wall papers embellish the headboards inside the bedrooms. The kids’ room capabilities the stunning shade combination of pink and white.

Advertisements

Related Articles

Back to top button
Advertisements

Adblock Detected

Please disable adblocker for using this site.